Potvrda stručnjaka

Nakon koliko nošenja moramo oprati grudnjak?

Donji veš spada u najdelikatnije odjevne komade. Kada su u pitanju gaćice, sve je jasno. One se peru nakon jednog nošenja.

Međutim, kada su u pitanju grudnjaci, tu priča postaje malo kompliciranija jer ih rijetko ko pere nakon jednog nošenja. Koliko iz zapravo možemo nositi prije nego što ih operemo? Odgovor na to vječno pitanje portal WWW odlučio je potražiti kod Debore Ramos, razvojne menadžerice brenda La Perla, koja s jednim od najpoznatijih svjetskih proizvođača donjeg veša radi već 19 godina.

Grudnjaci se obično mogu nositi dva puta prije nego što ih operemo. S obzirom na to da su oni u neposrednom kontaktu s kožom, trebamo što više voditi računa o njihovoj čistoći. Preporučaujem da uvijek imate tri ili četiri udobna grudnjaka u rotaciji, što znači da nikad nećete ostati bez čistog grudnjaka za nošenje.

Preporučujem i ručno pranje grudnjaka. Idealna je mlaka voda. Odabir temperature može biti problematičan. Ako je voda previše hladna, grudnjak se neće pravilno oprati. Ako je previše topla, riskirate oštećenja na materijalu. Razumijem da se ručno pranje može činiti kao zahtjevan posao, ali ako inzistirate na mašinskom pranju, uvijek se pobrinite da bude zakopčan kako kopče ne bi oštetile materijal na grudnjaku ili pak druge komade koje perete. Najbolje je staviti grudnjak u zasebnu vrećicu za pranje, zaključila je Debora.

Više na zadovoljna.hr

POVEŽITE SE

50,353LikesLikes
2,045PratiteljaPratite
4PratiteljaPratite
0PretplatnikaPretplati se

INSTAGRAM

U tri koraka do voluminozne i sjajne kose

U svojoj dugogodišnjoj pjevačkoj i glumačkoj karijeri Jennifer Lopez isprobala je gotovo sve modne trendove, no posebno je poznata po voluminoznoj i...

Jednostavni trik s vodom koji povećava potrošnju kalorija

Vježbanje i zdrava prehrana dva su učinkovita načina za postizanje uspjeha, ali postoje i neuobičajeniji načini na koje možete povećati potrošnju kalorija.

Jedna stvar koju vaš horoskopski znak nikad neće napraviti

Ako vam je astrologija hobi ili vam služi za ubijanje vremena i zabavu, onda vjerojatno znate puno toga o svom i o...