Prijekor slavne mame dobro poznat roditeljima

Angelina Jolie s djecom na premijeri filma „Dumbo“

Angelina Jolie sa svoje četvero djece prošetala je crvenim tepihom na premijeri Disneyjevog filma “Dumbo” održanoj u kinu El Capitan Theater u Los Angelesu.

Angelina i njeni klinci bili su odlično raspoloženi dok su pozirali fotografima, cijelo vrijeme bili su nasmijani i očito se dobro zabavljali.

Lijepa mama na premijeru filmskog uprizorenja slavne priče o sloniću koji može letjeti povela je desetogodišnje blizance Vivienne i Knoxa, 12-godišnju Shiloh i 14-godišnju Zaharu. Angelina je za ovu prigodu izabrala potpuno bijelu jednostavnu haljinu koja podsjeća na vjenčanicu. Nokte je istaknula žarko crvenim lakom dok je make-up bio decentan.

Angelina Jolie uživala je sa svojom djecom na premijeri filma “Dumbo”, ali ipak nije sve prošlo bez malih trzavica. U jednom trenutku 43-godišnja glumica podigla je kažiprst kao znak upozorenja prema svojoj kćeri Vivienne što je dalo naslutiti da je slavna mama zbog nečega morala prekoriti svoju desetogodišnju djevojčicu.

Prizor je to itekako dobro poznat roditeljima i sasvim normalan u bilo kojoj situaciji, pa i na premijeri holivudskog filma.

Više na zadovoljna.hr

POVEŽITE SE

50,351LikesLikes
2,045PratiteljaPratite
4PratiteljaPratite
0PretplatnikaPretplati se

INSTAGRAM

U tri koraka do voluminozne i sjajne kose

U svojoj dugogodišnjoj pjevačkoj i glumačkoj karijeri Jennifer Lopez isprobala je gotovo sve modne trendove, no posebno je poznata po voluminoznoj i...

Jednostavni trik s vodom koji povećava potrošnju kalorija

Vježbanje i zdrava prehrana dva su učinkovita načina za postizanje uspjeha, ali postoje i neuobičajeniji načini na koje možete povećati potrošnju kalorija.

Jedna stvar koju vaš horoskopski znak nikad neće napraviti

Ako vam je astrologija hobi ili vam služi za ubijanje vremena i zabavu, onda vjerojatno znate puno toga o svom i o...