IDEALNE TURISTIČKE DESTINACIJE ZA VAŠE VJENČANJE

Vjenčanje iz snova

Neki parovi teže tome da svoj najdivniji dan provedu u krugu familije, dok drugi teže da taj poseban dan bude intiman i na nekoj egzotičnijoj destinaciji. Zato ćemo vam mi dati spisak nekih od romantčnih destinacija gdje možete okovječiti vaš poseban trenutak.

Antigva (Karibi)

Antigva je ostrvo, koje se nalazi u istočnom dijelu Kariba i dio je države Antigva i Barbuda.Ovo prelijepo ostrvo čini čak 365 plaža, što daje veliku mogućnost izbora mjesta za vjenčanje. Sezona na ovom ostrvu traje od sredine decembra do aprila. Nakon aprila cijene u hotelima su niže i do 40 %, ali mnogi objekti su zatvoreni od avgusta do oktobra na šta utiče i velika vlažnost i padavine. Za ljubitelje istorije i kulture, organizuje se posjeta brodićem Nacionalnom parku Nelson, zatim planinarenje kao i degustacija indijanske hrane. Najveći resort hotel na Antigvi je Jolly Beach Resort, koji nudi mogućnost da se uštedi novac ali isto tako omogućava kvalitetnu uslugu.

Jamajka za opušteno venčanje iz snova

Nalazi se u Karipskom moru i zauzima površinu od 10.990 km², što je čini petom zemljom po veličini na Karibima.Ukoliko želite da svoje venčanje organizujete upravo na mjestu bogate kulture i istorije sa velikim brojem plaža, rerta i privatnih vila, izbjegavajte mjesec mart i period od juna do novembra zbog uragana. Vaši gosti se mogu opuštati uz rege muziku ili uživati u usluzi koju pružaju SPA tretmani, konzumirati tradicionalnu hranu i sl.
Parovi mogu izabrati sami lokaciju za vjenčanje, kao što su terasa, paviljon, plaža i dr. Hotel Strawberry Hill nalazi se na Plavoj planini i poseduje male privatne kućice sa verandama, sa kojih se pruža nestvaran pogled.

Grčka takođe nudi destinacije za venčanje

Grčka je idealna destinacija za vjenčanja na otvorenom od maja do oktobra. Lokalna muzika, bogata mediteranska kuhinja, pješčane plaže i kvalitetna vina samo su neki od razloga zbog kojih je Grčka mesto za sklapanje braka. Santorini, Mikonos, Krit, Rodos su destinacije, koje mogu biti potencijalne za jedan od najvažnijih dana u godini.
Venčanje u Grčkoj zahteva određenu pripremu, odnosno da budući supružnici dostave svoja dokumenta prevedena na grčki jezik.

Lindos Memories je romantičan hotel na ostrvu Rodos. To je zapravo hotel na plaži sa 5 zvjezdica, lociran u živopisnom selu Lindos.
Santorini Casteli Resort je hotel sa 5 zvezdica u podnožju brda drevnog Fira. Okružen pješčanim plažama, hotel je idealno mjesto za cerenomiju vjenčanja na otvorenom. Vrtovi i bazeni hotela omogućavsju gostima i mladencima da uživaju pod vedrim nebom u ukusnoj hrani i piću uz taktove svadbene muzike. Osoblje hotela stoji na raspolaganju mladencima i za organizaciju samog događaja.

Idealne destinacije za venčanje su brojne, iako je prava baš ona za koju se vi odlučite.

POVEŽITE SE

50,351LikesLikes
2,045PratiteljaPratite
4PratiteljaPratite
0PretplatnikaPretplati se

INSTAGRAM

U tri koraka do voluminozne i sjajne kose

U svojoj dugogodišnjoj pjevačkoj i glumačkoj karijeri Jennifer Lopez isprobala je gotovo sve modne trendove, no posebno je poznata po voluminoznoj i...

Jednostavni trik s vodom koji povećava potrošnju kalorija

Vježbanje i zdrava prehrana dva su učinkovita načina za postizanje uspjeha, ali postoje i neuobičajeniji načini na koje možete povećati potrošnju kalorija.

Jedna stvar koju vaš horoskopski znak nikad neće napraviti

Ako vam je astrologija hobi ili vam služi za ubijanje vremena i zabavu, onda vjerojatno znate puno toga o svom i o...