Glamurozna poput Jennifer Lopez

U tri koraka do voluminozne i sjajne kose

U svojoj dugogodišnjoj pjevačkoj i glumačkoj karijeri Jennifer Lopez isprobala je gotovo sve modne trendove, no posebno je poznata po voluminoznoj i gustoj kosi. Pokušali smo postići njezin izgled u tri koraka koristeći liniju Philips MoistureProtect.

1. HIDRATACIJA KOSE

Sve kreće od odgovarajuće njege, pa tako i zdravlje naše kose. Šamponiranje maksimalno svaka dva do tri dana sasvim je dovoljno za održavanje čiste i njegovane frizure. No birajte proizvode za pranje kose koji odgovaraju trenutačnom stanju kose kako bi ona što duže izgledala sjajno i svježe.

Kod pranja kose posebnu pažnju obratite i na tjeme jer će zdravo vlasište rezultirati ljepšom i snažnijom kosom. U svoju rutinu njege potrebno je uključiti i masažu vlastišta kao preduvjet zdrave i prekrasne kose. Masažu vlasišta sada možemo napraviti i kod kuće uz masažer vlasišta iz linije Philips MoistureProtect. Masažer stimulira protok nutrijenata koji doprinose zdravlju kose. Mi smo ga isprobali i postali ovisni o mekim vibrirajućim vlaknima koji kruže po vlasištu i nježno ga opuštaju.

2. FENIRANJE I POSTIZANJE VOLUMENA

Kako bi vam kosa bila sjajna i podatna, bitno je izbjegavati njezino izlaganje visokim temperaturama jer one isušuju kosu i rezultiraju ispucanim vrhovima. Za fen-frizuru koristili smo fen MoistureProtect, koje ima šest prilagodljivih postavki brzine i temperature, dok pametni infracrveni senzor mjeri površinsku temperaturu kose i automatski prilagođava toplinu više od 4 hiljade puta tokom jednog sušenja. Ovaj fen idealan je za sve one koji žele uređaj koji nježno suši i štiti kosu, a istvoremeno je dovoljno snažno da je osuši u kratkom vremenu.

Kako biste postigli volumen, tokom sušenja vrhovima prstiju radite kružne pokrete na zatiljku i tako prirodno povećajte volumen svoje kose.

3. PREKRASNA GLAMUROZNA I SJAJNA KOSA

Fen za kosu MoistureProtect ima šest prilagodljivih postavki brzine i temperature te neophodni profesionalni mlaz hladnog zraka Cool Shot, koji smo koristili za oblikovanje fen-frizure. Također, uređaj ima mogućnost regeneriranja ionima, što nam je omogućilo da kosa bude zaglađena bez elektriciteta.

više na zadovoljna.hr

POVEŽITE SE

50,351LikesLikes
2,045PratiteljaPratite
4PratiteljaPratite
0PretplatnikaPretplati se

INSTAGRAM

U tri koraka do voluminozne i sjajne kose

U svojoj dugogodišnjoj pjevačkoj i glumačkoj karijeri Jennifer Lopez isprobala je gotovo sve modne trendove, no posebno je poznata po voluminoznoj i...

Jednostavni trik s vodom koji povećava potrošnju kalorija

Vježbanje i zdrava prehrana dva su učinkovita načina za postizanje uspjeha, ali postoje i neuobičajeniji načini na koje možete povećati potrošnju kalorija.

Jedna stvar koju vaš horoskopski znak nikad neće napraviti

Ako vam je astrologija hobi ili vam služi za ubijanje vremena i zabavu, onda vjerojatno znate puno toga o svom i o...