Obojte vaše usne u bogatim crvenim i smeđim nijansama

Stižu Zara ruževi

Zara je odredišna tačka mnogim ženama u potrazi za modernim komadima odjeće, obuće i modnih dodataka. U ponudi ovog lanca trgovina nalaze se i parfemi, a od 5. decembra u Zari će biti moguće kupiti i ruževe za usne.

I ostali modni divovi poput Topshopa i H&M-a u svojoj ponudi imaju make-up proizvode, a sada će se i Zara sa svojim ruževima boriti za svoje mjesto u ovom svijetu.

Zarina zbirka ruževa dizajnirana je u Los Angelesu i proizvedena u Francuskoj, a uključuje devet nijasni mat tekućih ruževa za koje u Zari kažu da ćete ih na usne nanijeti u jednom potezu i 12 nijansi klasičnih, visokopigmentnih mat ruževa.

Dugotrajni ruževi, kako tvrde u Zari, uključuju, između ostalog, bogate crvene i smeđe nijasne savršene za jesen i zimu, a kako izgledaju, možete vidjeti na modelima na Zarinim stranicama jer su korišteni za snimanje kampanje za jesen/zimu 2018.

Osim klasičnih i tekućih ruževa koji će se prodavati pojedinačno, Zara će u ponudi imati trio set koji će uključivati po jednu nijansu od dvije vrste ruževa i odgovarajuću olovku za usne koja zasad nije predviđena za pojedinačnu prodaju.

Cijena klasičnih ruževa bit će 13 dolara (oko 25KM), a tekućih 10 dolara (oko 19KM). Prema zasad dostupnim informacijama, prodavat će se samo u Zarinom web shopu od srijede 5. decembra.

zadovoljna.hr

POVEŽITE SE

50,278LikesLikes
1,886PratiteljaPratite
4PratiteljaPratite
0PretplatnikaPretplati se

INSTAGRAM

U tri koraka do voluminozne i sjajne kose

U svojoj dugogodišnjoj pjevačkoj i glumačkoj karijeri Jennifer Lopez isprobala je gotovo sve modne trendove, no posebno je poznata po voluminoznoj i...

Jednostavni trik s vodom koji povećava potrošnju kalorija

Vježbanje i zdrava prehrana dva su učinkovita načina za postizanje uspjeha, ali postoje i neuobičajeniji načini na koje možete povećati potrošnju kalorija.

Jedna stvar koju vaš horoskopski znak nikad neće napraviti

Ako vam je astrologija hobi ili vam služi za ubijanje vremena i zabavu, onda vjerojatno znate puno toga o svom i o...