Melania Trump

Kaput toliko dobar da ga prva dama odbija skinuti sa sebe

Američka prva dama Melania Trump prisustvovala je dodjeli nagrada “International Women of Courage 2019” koja se održala u Državnom tajništvu Sjedinjenih Američkih Država.

Žene koje danas slavimo zagovornice su ljudskih prava u nekima od najopasnijih dijelova svijeta i bore se protiv rodnih stereotipa. Ove hrabre žene posvetile su svoj život ranjivim i zaboravljenim ljudima u svojim zajednicama. One su uzor za nadolazeću generaciju, kazala je prva dama u svom govoru.

Nakon dodjele nagrada uputila se u Bijelu kuću gdje je sa suprugom Donaldom dočekala češkog premijera Andreja Babiša i njegovu suprugu Moniku Babišovu.

Obje prigode Melania je odradila u istoj odjevnoj kombinaciji u kojoj se istaknuo zeleni kožnati kaput. Izgleda da se ovaj sjajan model kaputa poprilično svidio prvoj dami koja ga tokom dana nije skidala sa sebe. U njemu je održala govor na dodjeli, potom ga je nosila na primanju u Bijeloj kući, a zatim i tokom sastanka u Ovalnom uredu svog supruga.

Više na zadovoljna.hr

POVEŽITE SE

50,353LikesLikes
2,045PratiteljaPratite
4PratiteljaPratite
0PretplatnikaPretplati se

INSTAGRAM

U tri koraka do voluminozne i sjajne kose

U svojoj dugogodišnjoj pjevačkoj i glumačkoj karijeri Jennifer Lopez isprobala je gotovo sve modne trendove, no posebno je poznata po voluminoznoj i...

Jednostavni trik s vodom koji povećava potrošnju kalorija

Vježbanje i zdrava prehrana dva su učinkovita načina za postizanje uspjeha, ali postoje i neuobičajeniji načini na koje možete povećati potrošnju kalorija.

Jedna stvar koju vaš horoskopski znak nikad neće napraviti

Ako vam je astrologija hobi ili vam služi za ubijanje vremena i zabavu, onda vjerojatno znate puno toga o svom i o...