Debata na internetu: A kako vi zakopčavate grudnjak?

Kada su u pitanju grudnjaci, činjenica oko koje će se većina žena složiti jest ta da je jedan od najljepših osjećaja onaj kada nakon dugog i napornog dana na poslu napokon dođu kući i skinu ga.

Stvar oko koje žene nisu složne jest – njegovo zakopčavanje. Naime, grudnjak je posljednjih nekoliko dana tema “žestoke” debate pokrenute na Twitteru gdje je jedna korisnica postavila pitanje – kako oblačite grudnjak?

Ponudila je dva moguća odgovora.

Prva opcija uključuje zakopčavanje grudnjaka s prednje strane, nakon čega slijedi njegovo okretanje i navlačenje naramenica (ako ih ima).

Druga opcija zahtijeva malo više fleksibilnosti. U sklopu te opcije grudnjak se odmah postavlja na svoje mjesto, a kopča se zatim zakači sa stažnje strane, na leđima.

I dok su neke žene u komentarima dodale i opciju C, odnosno nošenje sportskog grudnjaka bez kopči, ostatak se ipak izjašnjavao o jednoj od ove dvije opcije.

Prvi je način jedini način, napisala je jedna od korisnica koja kopča grudnjak s prednje strane. Druga skupina žena rekla je pak da cijeli život koriste drugu opciju, zbog čega im je postavljeno pitanje: “Ali što ako promašite jednu kukicu?”

U svakom slučaju, nijedan način nije pogrešan, što su potvrdile i žene koje koriste i opciju jedan i opciju dva, a grudnjak i nakon ove rasprave nastavlja biti komad koji žene vole i mrze.

Više na zadovoljna.hr

POVEŽITE SE

50,351LikesLikes
2,045PratiteljaPratite
4PratiteljaPratite
0PretplatnikaPretplati se

INSTAGRAM

U tri koraka do voluminozne i sjajne kose

U svojoj dugogodišnjoj pjevačkoj i glumačkoj karijeri Jennifer Lopez isprobala je gotovo sve modne trendove, no posebno je poznata po voluminoznoj i...

Jednostavni trik s vodom koji povećava potrošnju kalorija

Vježbanje i zdrava prehrana dva su učinkovita načina za postizanje uspjeha, ali postoje i neuobičajeniji načini na koje možete povećati potrošnju kalorija.

Jedna stvar koju vaš horoskopski znak nikad neće napraviti

Ako vam je astrologija hobi ili vam služi za ubijanje vremena i zabavu, onda vjerojatno znate puno toga o svom i o...