Slavne žene koje se osjećaju bolje s viškom kilograma

“Bila sam nesretna kao mršavica”

Jedan od najpoznatijih holivudskih standarda ljepote jest onaj prema kojem žene uvijek moraju izgledati mršavo. Srećom, postoje slavne dame koje se ne zamaraju previše svojim kilogramima i koje se na taj način suprotstavljaju nerealnim holivudskim standarima ljepote.

1. Kelly Clarkson
Na početku karijeru vršio se ogroman pritisak na slavnu pjevačicu da izgubi što više kilograma i da izgleda mršavo kao i njene koleginice.

Bila sam strašno nesretna kao mršavica. Iznutra i izvana bila sam nesretna četri godine. No nikoga nije bilo briga jer sam izgledala onako kako sam trebala izgledati, izjavila je Kelly i nadodala kako danas više ne razmišlja opsesivno o svojoj težini i puno je sretnija sa svojim izgledom.

2. Kate Winslet
Britanska glumica našla bi se na udaru kritičara kad god joj je težina varirala. No slavnu oskarovku to baš i ne zamara.

Želim održati svoje zdravlje i mentalnu stabilnost te se želim osjećati dobro i sretno. Uz to, želim se zabaviti. I ako previše svog vremena trošite na pogrešne stvari poput, težine tada zaboravljate uživati u zabavnim stvarima, potpuno ispravno smatra Winslet.

3. Adele
Izgled i broj kilograma pjevačke zvijezde Adele itekako su česta tema otkako je 2012. godine ostvarila veliki uspjeh. Srećom, negativni komentari do nje ne dopiru.

Nikad nisam gledala naslovnice časopisa i glazbene spotove te mislila da tako moram izgledati kako bih bila uspješna. Ne želim biti neka mršavica čije su grudi uvijek u prvom planu. Stvarno to ne želim biti i ne želim da ljudi smatraju da je to ono što je meni bitno, objasnila je Adele jednom prilikom.

4. Tyra Banks
Bila je vrlo uspješan model, a nakon što se prestala baviti time, Tyra je shvatila da joj obline bolje stoje, usprkos svim negativnim kritikama koje je dobila na račun izgleda.

Bila sam premršava, izjavila je Tyra u jednoj emisiji. Kada je voditeljica pohvalila njezin novi fenomenalni izgled i pitala je što je njezina tajna, Tyra je odgovorila da sada “ima guzu”. Mislim da je u pitanju dobivanje kilograma. Sada izgledam kao drugačija osoba jer imam više težine na svom tijelu i licu, nadodala je Tyra.

5. Hilary Duff
Američka glumica i pjevačica godinama je vodila bitku s kilogramima, ali sada se više s njima uopšte ne zamara. Pogotovo nakon što je postala mama.

Postoji ogroman pritisak da uvijek izgledaš sređeno i ja više na to ne padam. Vidiš supermodele kako ostaju trudne i imaju djecu, a onda iduće sedmice izgledaju kao da nikad nisu ni rodile. To nije bio moj slučaj, nekad se osjećam odlično, a nekad ne. I to je sasvim u redu, kazala je Duff.

6. Amy Schumer
Slavnu glumicu i komičarku često se kritiziralo zbog viška kilograma. No Amy je itekako zadovoljna sa svojim izgledom i to ne skriva te smatra da je izgledala neprivlačno kada je bila mršava.

Mislim da je dobro vidjeti nekoga da kaže: ‘Imam trbuh i imam celulit. I dalje zaslužujem ljubav i to da se ne moram izvinjavati’, izjavila je Amy u svom govoru na Glamourovoj dodjeli nagrada 2015. godine.

zadovoljna.hr

POVEŽITE SE

50,435LikesLikes
1,927PratiteljaPratite
4PratiteljaPratite
0PretplatnikaPretplati se

INSTAGRAM

U tri koraka do voluminozne i sjajne kose

U svojoj dugogodišnjoj pjevačkoj i glumačkoj karijeri Jennifer Lopez isprobala je gotovo sve modne trendove, no posebno je poznata po voluminoznoj i...

Jednostavni trik s vodom koji povećava potrošnju kalorija

Vježbanje i zdrava prehrana dva su učinkovita načina za postizanje uspjeha, ali postoje i neuobičajeniji načini na koje možete povećati potrošnju kalorija.

Jedna stvar koju vaš horoskopski znak nikad neće napraviti

Ako vam je astrologija hobi ili vam služi za ubijanje vremena i zabavu, onda vjerojatno znate puno toga o svom i o...