Kad nastupi rutina

Tri jednostavna trika koja će osvježiti vašu vezu

Biti u vezi znači, između ostalog, i ulagati trud u taj odnos. Međutim, životne obaveze često nas dovedu do toga da našu vezu počnemo uzimati zdravo za gotovo.

Ako ste u skupini onih koji se u posljednje vrijeme ne trude previše, pročitajte tri brza i jednostavna načina kako osvježiti vezu. Nekad su sitnice dovoljne za velike pomake.

1. Zaigrajte igru (koja ne uključuje tehnologiju)

Tako je, jedno od rješenja su društvene igre.

Igranje igara maknut će vas od uređaja i emocionalno povezati. Iako možda za sebe mislite da mrzite društvene igre, vjerojatno ih ne mrzite baš sve, a izbora je stvarno puno.

Možete odabrati neku igru poput domina ili jamba koju možete igrati u toplini vašeg doma ili uzeti loptu ili rekete za badminton u ruke i zabaviti se u prirodi u društvu vašeg partnera (i vaše djece ako ih imate).

Uvijek se možete prisjetiti i igara koje ste igrali u djetinjstvu. Tih sat, dva ili tri provedenih u igri sigurno će vas zbližiti s partnerom, a vaše zajedničko vrijeme bit će kvalitetno provedeno.

2. Oživite uspomenu

Sigurno ste vi i vaš partner ranije radili neke zabavne stvari zajedno, ali su jednostavno pale u zaborav.

Možda ste zajedno pripremali doručak vikendom. Razmislite o tim nekim ritualima koji su iščeznuli, kao i o obnovljanju barem dijela njih – istovremeno ćete vaš partner i vi provesti vrijeme zajedno, ali se i prisjestiti nekih lijepih trenutaka iz prošlosti.

3. Pokažite interes za ono čime se vaš partner bavi

Na šta vaš partner troši svoje vrijeme? Na čemu radi? Šta ga muči? Događaju li se promjene na njegovom poslu?

Pokažite interes za ono o čemu vaš partner razmišlja, ali nemojte biti napadni i ponašati se kao da je na ispitivanju. Jednostavno mu dajte do znanja da vas iskreno zanima šta se događa u njegovom životu jer često zbog vlastitih obaveza i problema zaboravimo da ih ima i druga osoba.

A jedan od najboljih dijelova veze je upravo činjenica da uvijek imamo osobu s kojom može podijeliti sve naše radosti i tuge.

Sve navedeno, naravno, vrijedi i obrnuto. Vaš partner također treba ulagati trud u vaš odnos kako bi se on razvijao i bio što kvalitetniji.

Više na zadovoljna.hr

POVEŽITE SE

50,353LikesLikes
2,045PratiteljaPratite
4PratiteljaPratite
0PretplatnikaPretplati se

INSTAGRAM

U tri koraka do voluminozne i sjajne kose

U svojoj dugogodišnjoj pjevačkoj i glumačkoj karijeri Jennifer Lopez isprobala je gotovo sve modne trendove, no posebno je poznata po voluminoznoj i...

Jednostavni trik s vodom koji povećava potrošnju kalorija

Vježbanje i zdrava prehrana dva su učinkovita načina za postizanje uspjeha, ali postoje i neuobičajeniji načini na koje možete povećati potrošnju kalorija.

Jedna stvar koju vaš horoskopski znak nikad neće napraviti

Ako vam je astrologija hobi ili vam služi za ubijanje vremena i zabavu, onda vjerojatno znate puno toga o svom i o...