Megan Markl otkrila "tajni" nadimak princa Harija

OMAKLO JOJ SE

Vojvotkinja Megan Markl ponovo je prekršila pravila, ali ovog puta vjerujemo da se ni kraljica neće naljutiti. U jednom trenutku je zaboravila da ona i princ Hari nisu sami i nazvala ga tajnim nadimkom, što je mnoge raznježilo.

Naime, Megan je stala ispred svog supruga dok su pozirali s grupom iz mjuzikla ‘Hamilton’ u Londonu, a zatim ga upitala da li mu ona zaklanja pogled i nazvala ga ljubavi posle čega je shvatila da nisu sami pa se postidila.

– Vidiš li od mene, ljubavi? – upitala je Megan, pa odmah zbunjeno pogledala u prisutne.

Poznato je da članovi kraljevske porodice ne izjavljuju ljubav na javnim mjestima, međutim, Megan se i ovog puta nije pridržala pravila. Kako djeluje, to se zapravo svima dopalo.

Glumci su čuli šta je vojvotkinja izgovorila i nasmijali se, a zatim su se svi raznježili, dok su mnogi komentarisali da ljubav ovih supružnika cvjeta.

POVEŽITE SE

50,352LikesLikes
2,045PratiteljaPratite
4PratiteljaPratite
0PretplatnikaPretplati se

INSTAGRAM

U tri koraka do voluminozne i sjajne kose

U svojoj dugogodišnjoj pjevačkoj i glumačkoj karijeri Jennifer Lopez isprobala je gotovo sve modne trendove, no posebno je poznata po voluminoznoj i...

Jednostavni trik s vodom koji povećava potrošnju kalorija

Vježbanje i zdrava prehrana dva su učinkovita načina za postizanje uspjeha, ali postoje i neuobičajeniji načini na koje možete povećati potrošnju kalorija.

Jedna stvar koju vaš horoskopski znak nikad neće napraviti

Ako vam je astrologija hobi ili vam služi za ubijanje vremena i zabavu, onda vjerojatno znate puno toga o svom i o...