Zgodan tip sa savršenim tijelom i dozom bezobrazluka koji će samo zbog tebe da postane dobrica? Zvuči kao san, a baš to i jeste.

Rajan Gosling i Rejčel Adams u filmu “The Notebook” imaju priču o kakvoj mnoge žene danas sanjaju, a neke zaboravljaju da je to samo film, pa sličan scenario traže i u stvarnom životu. Ako si jedna od onih koje traže ljubav filmskih razmjera, evo zašto bi trebala da prestaneš:

ples-na-kic5a1i

Takvi tipovi ne postoje

Zgodan tip sa savršenim tijelom i dozom bezobrazluka koji će samo zbog tebe da postane dobrica? Šanse da pronađeš takvog su male same po sebi, a šanse da ćete se zaljubiti još manje. Savršeni frajeri ne postoje – zato i jesu toliko privlačni kada ih gledamo u filmu.

Život nema scenario

Većina ljubavnih priča nije dramatična i puna neočekivanih obrta, a baš to je jedan od glavnih razloga zbog kojih su nam u filmu toliko zanimljive. Filmove pišu scenaristi, a život ipak nema scenario – bar ne onaj koji je ciljano napravljen da drži publiku u iščekivanju.

Drama je precenjena

Ko uopšte želi dramu u životu? Neizvjesnost i drama su ono što nas u filmovima ostavlja bez daha, a priče glavnih likova nam se čine mnogo zanimljivijim ako je sve komplikovano. U stvarnom životu niko nema vremena za dramu, a čak i da ima – ko bi ikada htio da proživljava takve trenutke?

Drama u filmu je super, ali je ipak malo precijenjena.

PODIJELI