Ove tajne ne bi trebali otkrivati drugima

5 tajni iz ljubavne veze

Često svoje radosne i tužne trenutke dijelimo s drugima, no postoje stvari koje ipak trebamo zadržati za sebe, pogotovo ako se tiču naše veze. Donosimo pet tema o kojima ne biste smjeli pričati s drugim ljudima, već samo sa svojim partnerom.

1. Osjećaji i tajne
Pretjerana razgovorljivost može biti bolna za vašeg partnera. Ipak vam on povjerava svoje najdublje tajne. Da je određena informacija bila namijenjena za tuđe uši, vjerojatno bi je on sam otkrio drugima.

2. Svađe i rasprave
U svakoj vezi postoje razmirice i svađe, a one se tiču samo vas dvoje. Velike su šanse da ćete brzo prijeći preko tog problema i međusobno sebi oprostiti. No, isto neće napraviti vaši prijatelji i porodica jer će se oni još jako dugo sjećati grubosti i nepristojnosti vašeg partnera.

3. Intima
Vaša spavaća soba rezervisana je samo za vas dvoje. U suprotnom, dovodite u opasnost partnerovo povjerenje ako dijelite intimne detalje svoje veze s drugim osobama. Probajte zamisliti kako biste se vi osjećali na njegovu mjestu.

4. Financijski problemi
Inače ne biste smjeli diskutovati svoju financijsku situaciju, a pogotovo financijske probleme. Naravno, ako vam je potrebna novčana pomoć, prvo o tome razgovarajte s partnerom, a tek onda razmišljajte o sljedećem koraku.

5. Mane i nedostatci
S vremenom ćete se naviknuti i pomiriti s partnerovim manama, stoga nije dobra ideja da se u početku veze stalno žalite na njih prijateljima ili porodici. Oni će to zapamtiti i možda u krivom trenutku spomenuti tokom razgovora.

zadovoljna.hr

POVEŽITE SE

50,278LikesLikes
1,886PratiteljaPratite
4PratiteljaPratite
0PretplatnikaPretplati se

INSTAGRAM

U tri koraka do voluminozne i sjajne kose

U svojoj dugogodišnjoj pjevačkoj i glumačkoj karijeri Jennifer Lopez isprobala je gotovo sve modne trendove, no posebno je poznata po voluminoznoj i...

Jednostavni trik s vodom koji povećava potrošnju kalorija

Vježbanje i zdrava prehrana dva su učinkovita načina za postizanje uspjeha, ali postoje i neuobičajeniji načini na koje možete povećati potrošnju kalorija.

Jedna stvar koju vaš horoskopski znak nikad neće napraviti

Ako vam je astrologija hobi ili vam služi za ubijanje vremena i zabavu, onda vjerojatno znate puno toga o svom i o...