Za Strijelca i Lava, depresija je uglavnom čudna stvar, a Ribe, Rakovi i Jarčevi se često predaju melanholiji.

Ovan

Ovnovi su aktivni, borbeni i puni energije, tako da su često na ivici iscrpljenosti. U odsustvu očekivanog uspjeha, osjećaju se prazno i mogu biti podložni depresivnim raspoloženjima. Ovnovi moraju sebi priuštiti trenutke tišine gdje mogu zaboraviti na svakodnevni život. Iza previše obaveza, kriju blagu dušu, tako da Ovnovi slobodno mogu pustiti svoje emocije bez straha da će vas vaši bližnji smatrati kao slabu osobu.

Bik

Vaš unutrašnji mir prvenstveno zavisi od ponašanja vašeg partnera i porodice. Kada loši dani dolaze, vi tražite bezbjednost, ali to ne znači da treba da pustite svoju sreću da zavisi od drugih. Kada ste tužni i skloni crnim mislima, najbolji način za uspostavljanje unutrašnje ravnoteže je u kontaktu sa prirodom. Prošetajte, dišite miris trava, drveća, cvijeća, gledajte ptice i životinje i biće vam bolje.

Blizanci

Vi ste u stalnoj potrazi za sopstvenom srećom, ali često se dešava da je ne pronalazite. Kada shvatite da ste ostali praznih ruku, razočarenje vas preuzima, onda niko ne može da vas uvjeri da su vaši napori bili uzaludni. U takvim trenucima, trebalo bi da počnete da radite nešto sasvim novo. Obratite više pažnje na nekoga ko vam može pomoći, možda bespomoćna životinja kojoj je potrebna vaša pažnja.

Rak

Zbog toga što stalno morate da brinete o drugima i rješavate tuđe probleme, potiskujete svoje želje i potrebe. Vi ste u depresiji, jer ne možete da pomognete svima u vašoj blizini. Objasnite sebi, svom partneru i djeci, da imate život i da vam je potreban sat ili dan samo za sebe. Ne potiskujte sve svoje brige duboko u sebe, slobodno razgovarajte sa nekim kome vjerujete, sa partnerom, prijateljem, sestrom.

Lav

Navikli ste da sijate, i uvijek budete u centru pažnje. Vi očekujete od svakoga da se brine o vama. Ako to ne uspijeva, nemojte kriviti partnera, kolege, sudbinu. Poslovni uspjeh može da pomogne da prevaziđete tešku situaciju, ali ipak to je samo zamjena za istinsku sreću. Potreban vam je partner koji će vas voljeti. Zabavite se sportom, malo se rekreirajte, upijajte zrake sunca jer su oni vaš životni eliksir.

Djevica

Vi ste objektivni, realni, mudri i praktični, mnogi misle da lako primate životne udarce tako što ne dozvoljavate da budete preplavljeni osjećanjima. Ali možete “potonuti”, možda zato što vam nedostaje duševni mir zbog čega ćete sebi dozvoliti neke greške. Niko nije savršen, pa ni vi. U trenucima depresije, razgovor nije od pomoći. Pokušajte sa fizički iscrpljujućim radom.

Vaga

Vaša trajna želja za harmonijom u stalnoj je suprotnosti sa borbama koje život donosi, samo-afirmacijama i sukobima mišljenja. Predstavnici vašeg mirnog karaktera izbjegavaju sukobe. Međutim, vi niste ni svjesni da je sve vaša krivica. Zbog toga, morate reći jasno i glasno šta vam je na umu, jer je to jedini način da se osjećate bolje. Muzika je lijek za vašu dušu.

Škorpija

Znate kako da se nosite sa depresijom, jer je to tamna strana života koja je “ugrađena” kod Škorpija. Čak je ponekad melanholija neodoljivo privlačna za vas. Vi nesvjesno privlačite ljude u vašoj blizini, svojim mračnim dubinama, sa kojima znate kako da se nosite, ali mnogi to ne znaju. Dakle, ne sudite onima koji nisu kao vi. Iz naizgled bezizlazne situacije branite se smislom za humor.

Strijelac

Poznati ste kao večni optimista, ali nedostaje vam dar za prevazilaženje teškog raspoloženja iz bezizlaznih situacija. Kada ste u opasnosti ili doživite poslovni neuspjeh, možete biti nepovjerljivi prema svima, čak i prema sebi. Ne dozvolite da pobjedi loše raspoloženje, vratiti vjeru u sebe. Ne očekujte da će vas materijalni dobici učiniti srećnim, postoji nešto mnogo vrijednije, unutrašnje zadovoljstvo.

Jarac

Jarac sve vidi tako crno i često sumnja da sreća postoji. Iz nekih razloga, koje samo vi znate, možete osjetiti loše stvari prije nego što dođu i ne možete se lako osloboditi tamnih misli. Ali, kada se nađete u naizgled bezizlaznoj situaciji, vi ste jači od drugih. Pokušajte da budete opušteniji, družite se sa prijateljima, usvojite psa ili mačku. Pošto ne možete da promijenite druge, prihvatite ih takve kakve su.

Vodolija

Vaš vladar Uran stalno vas gura naprijed i vi ste stalno ohrabreni da promijenite nešto u svom životu, čak i da ga okrenete naopako. Tvoj životni motor je stalno u upotrebi, i zbog toga će se brže “raspasti”. Ako do toga dođe, bićete iscrpljeni i nesrećni, samo jedan korak od depresije i malodušnosti. Potrebna vam je relaksacija u kojoj ćete moći da se u potpunosti isključite, ali morate da izbjegnete totalnu izolaciju.

Ribe

Vi ste emotivna osoba i zato simpatije i antipatije prema ljudima u vašoj blizini, imaju najviše uticaja na vaše odluke. Vi ste uglavnom pogođeni nepravdom, teško vam je da oprostite i zaboravite. Pokušajte da svjesno oprostite onima koji su uradili nešto “neoprostivo”, dok ne ubijedite sebe da niste ljuti, pa čak ni na neprijatelje.

alo.rs

PODIJELI