Iako ćete čuti kako prava ljubav godine ne broji, hajde da živimo u realnosti i priznamo da ne treba ići iz krajnosti u krajnost

Mnogi od nas su odrasli uz priče kako ljubav može sve nedaće da pobijedi i da kada postoje osećanja, ništa drugo nije bitno! Međutim, drage dame mi vas vraćamo u realnost! Ne kažemo da srećni krajevi ne postoje, ali činjenica je da morate da uložite mnogo više stvari od ljubavi da bi odnos potrajao!

Voli vas, ali ne može da bude vjeran

Iako vam se on uvijek vraća i tvrdi kako vas zaista voli, jednostavno ne može da odoli prevarama! Vjerovali ili ne, vrlo je vjerovatno da ne laže kada tvrdi da to što osjeća jeste ljubav, ali neke osobe su jednostavno ne mogu da budu vjerne jednoj osobi. Bez obzira što obećava i kune se u svoju ljubav, najbolje je da stavite tačku, jer kada se naruši povjerenje vezi nema pomoći!

Želite različite stvari

On želi porodicu, vjenčanje i to što prije… Dok ste vi to ostavile za daleku budućnost! On želi da živite u inostranstvu, ali vi biste radije ostale u Bosni i Hercegovini i radili ono što volite! Nažalost, ljubav nema rješenje kada osobe istinski žele različite stvari! Iako kompromisi postoje, uvijek je pitanje da li će oni zadovoljiti sve vaše potrebe!

Kada je njegova / vaša porodica protiv veze

Koliko god insistirali da spoljašnji uticaji i tuđa mišljenja nisu bitni i da je najvažnije da se samo vi volite, istina je naravno drugačija! Mišljenje vaših roditelja i ljudi koji vas vole i brinu se za vas je i te kako važno! Bez podrške najdražih rijetko koji će odnos uspjeti. Da se ne lažemo, vaša voljena osoba nije princ iz bajke i najbliže osobe su vam potrebne kako zbog podrške tako i zbog savjeta i normalnog funkcionisanja.

Kada je on previše mlad / star

Iako ćete čuti kako prava ljubav godine ne broji, hajde da živimo u realnosti i priznamo da ne treba ići iz krajnosti u krajnost! Bez obzira koliko se volite, previše neozbiljan partner neće sigurno ispuniti sva vaša očekivanja, kao što će vas i previše stariji partner kočiti! Naravno, da godine ne treba da budu glavni kriterijumi, ali budite realne i nemojte dozvoliti da zbog nekih osjećanja sputavate sebe ili budete nesrećne!

Izvor: stil.kurir.rs

PODIJELI