Hit u uređenju doma

Sedam setova okruglih stolića za dnevnu sobu

S obzirom na to koliko se koristi, stol u dnevnoj sobi trebao bi biti jedan od najfunkcionalnijih komada namještaja u domu.

Klasične velike pravougaone modele u posljednje vrijeme zamijenili su setovi manjih okruglih stolića koji su se pokazali kao pravi hit u uređenju doma te poprilično praktičan odabir, pogotovo ako imate dnevnu sobu punu namještaja oštrih linija koju malo želite “omekšati”.

Setovi su odličan odabir i zato što se lako prilagođavaju svakom prostoru, posebno ih vole osobe s manjom djecom jer ne moraju brinuti o potencijalno opasnim oštrim rubovima. Ako imate više gostiju, stoliće iz seta jednostavno možete rasporediti ispred kauča i tako svima osigurati prostor za odlaganje pića.

Za manje sobe idealni su setovi s dva stolića, a u veće sobe koje su dio otvorenog prostora slobodno možete staviti i set s tri stolića. Važno je samo da vodite računa o njihovoj veličini i visini u odnosu na kauč jer oni ne smiju biti ni preveliki ni premaleni tj. ni previše visoki ili previše niski.

U galeriji pogledajte sedam setova koje smo pronašli za vas u ponudi trgovina s namještajem.

zadovoljna.hr

POVEŽITE SE

50,351LikesLikes
2,045PratiteljaPratite
4PratiteljaPratite
0PretplatnikaPretplati se

INSTAGRAM

U tri koraka do voluminozne i sjajne kose

U svojoj dugogodišnjoj pjevačkoj i glumačkoj karijeri Jennifer Lopez isprobala je gotovo sve modne trendove, no posebno je poznata po voluminoznoj i...

Jednostavni trik s vodom koji povećava potrošnju kalorija

Vježbanje i zdrava prehrana dva su učinkovita načina za postizanje uspjeha, ali postoje i neuobičajeniji načini na koje možete povećati potrošnju kalorija.

Jedna stvar koju vaš horoskopski znak nikad neće napraviti

Ako vam je astrologija hobi ili vam služi za ubijanje vremena i zabavu, onda vjerojatno znate puno toga o svom i o...