Dnevni horoskop

ovan

Ovan
21.03. – 20.04.

Zahvaljujući smislu za praktično i komunikacijskim sposobnostima, uživat ćete potporu suradnika. Nemojte se pretrpati obavezama, ostavite dovoljno vremena za privatni život. Uvidite li da nešto muči partnera, potaknite ga da vam se otvori – u tome ćete biti uspješni. Roditelji će razmišljati da svoje dijete upišu na kakav tečaj ili radionicu.

Bik

Bik
21.04. – 20.05.

Partnerovi zahtjevi suprotstavljat će se s vašom potrebom za slobodom i kretanjem. Izbjegnite rasprave i smireno mu objasnite što želite. Ne dopustite da vas osjećaj rastresenosti oneraspoloži. Neki će prionuti na renoviranje stana ili kuće. Iživcirat će vas nemarnost majstora ili dodatni troškovi na koje niste računali.

Blizanci

Blizanci
21.05. – 21.06.

Ako je stabilnost vaše ljubavne veze poljuljana zbog nesporazuma i nedorečenosti, izgovorite ono što vas tišti. Partner će vam uzvratiti iskrenim odgovorima. Mlađi će se naći u zanimljivom društvu i razgovarati s ljudima privlačnog izgleda. Ugodni susreti mogući su u restoranu, kafiću ili disku.

Rak

Rak
22.06. – 22.07.

Ne dopustite da vas loša financijska situacija izbaci iz takta, a pogotovo da bude razlogom obiteljskih rasprava. Partnerove financije također će iziskivati više opreza - savjetujte mu da na neko vrijeme odgodi kupnje, ulaganja ili proširenje poslova. Njegovi roditelji vršit će pritisak na vas, što može biti uzrok rasprava između vas i partnera.

Lav

Lav
23.07. – 22.08.

Pravi je trenutak da se prihvatite napornih i iscrpljujućih poslova. Sigurno je da ćete ih privesti kraju, osobito ako ih rutinski odradite, ne razmišljajući previše o tome koliko su teški. Bit ćete u pokretu, sređivati dokumente i račune, pospremati po kući, ali i mnogo razgovarati s partnerom i zajednički se oko svega dogovarati.

Djevica

Djevica
23.08. – 23.09.

Nećete se moći pohvaliti smirenošću i strpljivošću. Živcirat će vas sitnice, a neke poznanike koje ćete sresti najradije biste izbjegli. Osjećate li zasićenost zbivanjima, provedite neko vrijeme u samoći. Razmislite o svemu što vam se događa i iznenada ćete doći do zanimljivih spoznaja o sebi i uzroku svoga nezadovoljstva.

Vaga

Vaga
24.09. – 23.10.

Bit ćete britki i lucidni, ali će vam nedostajati takta i popustljivosti. Prijatelji i društvo bit će vam daleko zanimljiviji od poslovnih zadataka. Upijajte nove spoznaje, zabavljajte se, ali ne zaboravite ispuniti obaveze i dogovore. Zbivanja na ljubavnom planu natjerat će vas na suočavanje sa stvarnošću i donošenju odluka preko noći.

Škorpion

Škorpion
24.10. – 21.11.

Gubit ćete živce i dopuštati da vas tuđi postupci povrijede. Još osjetljiviji bit ćete na kritike ukućana. Ne ulazite u svađe i nadmudrivanja s njima. Neki rokovi i radovi bit će odgođeni ili neplanirano pomaknuti. Obratite pozornost na detalje. Tako ćete izbjeći naknadna ispravljanja, koja bi vam samo oduzela dragocjeno vrijeme.

Strijelac

Strijelac
23.11. – 21.12.

Drugima ćete djelovati pronicljivo i samopouzdano. Mijenjate se kao osoba i to mnogi primjećuju. Lakše ostvarujete ciljeve, iako ste i dalje nepovjerljivi i na oprezu. Opustite se - i vi zavređujete da vam se događaju dobre stvari. Moguća je vijest iz inozemstva koja će vas razveseliti, poziv za posjet ili najava dolaska gostiju.

Jarac

Jarac
22.11. – 20.01.

Praktično raspolaganje novcem bit će najučinkovitiji način da se izvučete iz financijskog škripca. Bavit ćete se računima, kontaktirati s računovođama ili bankovnim službenicima. Zdravlje će iziskivati povećani oprez. Imunitet će vam biti oslabljen, a vi nervozni, nemirni i podložni stresu. Vodite računa o kroničnim bolestima.

Vodenjak

Vodenjak
21.01. – 19.02.

Umor i iscrpljenost zahtijevaju više odmora. Opustite se uz omiljenu knjigu, film ili hobi. Izbjegavajte društvo mrzovoljnih i neveselih ljudi, jer ćete i sami postati takvi. Roditelji će s tinejdžerima raspravljati o njihovim izlascima, raspodjeli kućnih poslova ili džeparcu, što bi moglo biti popraćeno svađama.

Ribe

Ribe
22.02. – 20.03.

Očekuje vas pojačana radna aktivnost. Zaposleni će produljiti radno vrijeme, a domaćice imati pune ruke posla oko kućnih poslova i djece. Nemojte se živcirati zbog svake sitnice, jer i na taj način gubite energiju. Naprosto prihvatite da neke stvari morate obaviti, ma koliko god vam teško pale.