Dnevni horoskop

ovan

Ovan
21.03. – 20.04.

Obiteljska situacija zahtijevat će veći oprez nego inače. Prilagodite se promjenama koje diktiraju ukućani jer će biti objektivniji od vas. Djeca će tražiti više pažnje ili ćete se upustiti u čišćenje stana i pripremati večeru za goste. Obaveze će vas prilično iscrpljivati pa ćete jedva čekati večer da možete ostati sami

Bik

Bik
21.04. – 20.05.

Da biste objektivno sagledali ljubavnu situaciju, pomoći će vam blizak prijatelj svojim mudrim opažanjima. Poslušajte njegov savjet! Oni koji su odlučili provesti mirnu večer, neće moći odbiti prijateljske pozive i nenajavljene goste. Kućom će vam odzvanjati smijeh i zabava, što će i vas jako oraspoložiti.

Blizanci

Blizanci
21.05. – 21.06.

Telefonski razgovori, čitanje elektronske pošte i kave s prijateljima oduzimat će mnogo vremena, ali ćete u tome uživati. Pozovite nekoga tko vam je simpatičan da s vama izađe večeras van - ispast će bolje nego što ste se nadali. Ako ste u braku, odvojite malo vremena koje ćete provesti nasamo s partnerom.

Rak

Rak
22.06. – 22.07.

Dan će vam ispuniti druženja, pojačana tjelesna i mentalna aktivnost te susreti s ljudima koje dugo niste vidjeli. Osjećat ćete veliko uzbuđenje i iznenadni priljev energije koji usmjerite na ljubav. Nemojte samo misliti na posao jer se vrijedi posvetiti partneru, obitelji. Pronađite lijepe strane svoje veze, čak i ako je odnos u krizi.

Lav

Lav
23.07. – 22.08.

Ne zanemarujte voljene osobe. Odnosima će najviše štetiti vaša tvrdoglavost i pomanjkanje iskrenog razgovora. Uvrijedi li vas tko, nemojte šutjeti i trpjeti u sebi - moglo bi se dogoditi da se istresete na nekom nedužnom. Osigurajte sebi trenutke mira i privatnosti, budući da će vas danas smetati bilo kakvi kontakti.

Djevica

Djevica
23.08. – 23.09.

Zbližit ćete se s ljudima koje ste zbog obaveza zanemarili, a sporne obiteljske situacije zamijenit će ugodniji odnosi s ukućanima. Poboljšat ćete komunikaciju s djecom pa će vaši razgovori s njima biti ugodni i nadahnuti. Vratit će vam se izgubljena vjera u odnos od kojeg ste već digli ruke – simpatija će se truditi da vas osvoji.

Vaga

Vaga
24.09. – 23.10.

Bit ćete skloni preuveličavanju. I sitnica će biti dovoljna da vas isprovocira i potakne na burnu reakciju. Iako ćete biti svjesni u čemu griješite, neće vam biti lako uspostaviti samokontrolu. Mogle bi se pojaviti zdravstvene tegobe koje će vas uznemiriti, a koje su najvjerojatnije posljedica premorenosti od radnog tjedna.

Škorpion

Škorpion
24.10. – 21.11.

Primijetit ćete kako se situacije koje vam do jučer nisu išle naruku, polagano okreću u vašu korist. Ovo će osobito biti istaknuto na ljubavnom planu pa ako ste u nekog zaljubljeni, učinite sve kako biste skrenuli pozornost na sebe. Prijatelji ili rodbina pozvat će vas na večeru, no imate li djecu, pojavit će se problem oko njihova čuvanja.

Strijelac

Strijelac
23.11. – 21.12.

S partnerom ćete otvoreno razgovarati o problemima. Iako ih nećete odmah riješiti, otvorit ćete put daljnjoj, kvalitetnijoj komunikaciji. S ukućanima ćete razgovarati o financijskoj situaciji, pokušavajući naći rješenja za nastale dugove. U večernjim satima izbjegavajte alkohol i ljude u čijem vam društvu nije ugodno.

Jarac

Jarac
22.11. – 20.01.

Bit ćete skloni pogrešnom prosuđivanju pa ćete se lako porječkati s prijateljima i članovima obitelji. Živcirat će vas uplitanje drugih u vaš ljubavni život, čak i ako bude riječ o nečijim dobrim namjerama. Upoznat ćete osobu koja će ostaviti snažan dojam na vas, no kako ćete biti vrlo nervozni, mogli biste napraviti pogrešan korak.

Vodenjak

Vodenjak
21.01. – 19.02.

Pronađite vremena za opuštanje, toplu kupku ili za samo malo poslijepodnevnog sna. Ako ste zaljubljeni i želite pridobiti naklonost simpatije, budite jednostavni i bez prevelikih očekivanja. Budete li vodili previše ozbiljne teme ili pričali samo o svojim problemima, upropastit ćete ono što se počelo dobro razvijati. Pokušajte biti opušteniji.

Ribe

Ribe
22.02. – 20.03.

Uzburkat će se vaš osjećajni život, ali u pozitivnom smislu. Doznat ćete da se osoba koja vam se sviđa raspituje o vama kod zajednički poznanika. Ako ste u braku, zajednički trenuci uvjerit će vas u snagu uzajamnih osjećaja. Kvaliteta obiteljskih odnosa bit će na zavidnoj razini pa ćete se moći u svemu osloniti na najbliže.