Dnevni horoskop

ovan

Ovan
21.03. – 20.04.

Dan je stvoren za nove ljubavne početke. Ako ste zapostavili partnera, odobrovoljite ga malim darom ili se potrudite da večer provedete udvoje. Mnoge će pokretati kreativna energija pa ako ste zbog manjka slobodnog vremena zanemarili hobije, ponovno ćete se njima baviti. Uživat ćete u glazbi, slikarstvu, plesu.

Bik

Bik
21.04. – 20.05.

Morat ćete voditi više računa o ljudima s kojima poslujete. Nemojte nikome govoriti što planirate, osobito ako ste jedan od kandidata za bolje radno mjesto. Pozornost će vam biti raspršena. Morat ćete imati potpunu tišinu za koncentraciju. Pamtit ćete nebitne informacije, a one značajne će vam iz nekog razloga promicati.

Blizanci

Blizanci
21.05. – 21.06.

Društveni odnosi zadovoljit će vaša očekivanja. Privlačit će vas duhoviti ljudi s kojima možete povesti neobavezne razgovore. Plijenit ćete pozornost svojim širokim načinom razmišljanja pa će vas mnogi smatrati idealnom osobom za davanje savjeta. Nekom ćete pomoći da shvati uzroke svojih problema.

Rak

Rak
22.06. – 22.07.

Poželjet ćete u svoj život unijeti više promjene i izazova. Radit ćete nešto što vas veseli, a neki će nov intelektualni poticaj pronaći na tečaju stranih jezika, računalstva, crtanja, sviranja i sl. Nije isključeno da tako steknete novo društvo, pa i novu simpatiju. Rođaku ili susjedu morat ćete u nečemu izići ususret.

Lav

Lav
23.07. – 22.08.

Planetarni utjecaji sve više su na vašoj strani pa ih iskoristite za otklanjanje problematičnih životnih situacija. Vodite li parnicu, sudski proces ili imate neki drugi problem pravne prirode, sad bi se sve moglo okrenuti u vašu korist. U ljubavi ne okolišajte – druga strana od vas očekuje više inicijative.

Djevica

Djevica
23.08. – 23.09.

Bit ćete razdražljivi pa će vam biti teško djelovati smireno u situacijama koje vas iritiraju. Neki će se žaliti na nesanicu, a drugi na tjeskobu. Intuitivno ćete predosjetiti neke događaje pa je dobro obratiti pozornost na unutarnji glas. Mogli biste rješavati problem dugovanja ili neku nepravilnost na komunalnim računima.

Vaga

Vaga
24.09. – 23.10.

Rješavat ćete novčanu problematiku s partnerom i doći do rješenja s kojima ćete smanjiti životne troškove. Iako vam je ljubavni život pun strasti i zanosa, skloni ste pretjerivanju i partneru naporni. Ako ste tek ušli u vezu, ne igrajte se detektiva. Ne raspitujte se o partnerovoj prošlosti i njegovim bivšim vezama.

Škorpion

Škorpion
24.10. – 21.11.

Najviše zbivanja očekuje vas na radnom mjestu. Mogli biste se raspravljati s kolegom i posvađati se oko situacije koja nema veze s poslom. Pojedinosti iz svog obiteljskog života nemojte iznositi pred drugima. Jezik će vam biti brži od misli pa biste mogli reći nešto što ne smijete. Moguć je odlazak liječniku zbog manjih tegoba.

Strijelac

Strijelac
23.11. – 21.12.

Ljubavna veza vam je na osjećajnom vrhuncu. Partner sve otvorenije iskazuje želju za životom u dvoje, dok se oni u braku relativno dobro slažu. Ako vaš odnos potresa kriza, ima nade za nove početke. Zbog poslova u drugom gradu krenut ćete na put, proširiti krug poznanika i upoznati se s novim metodama poslovanja.

Jarac

Jarac
22.11. – 20.01.

Umorit će vas međuljudski kontakti. Mogli biste sudjelovati u svađi vama dragih ljudi, no izbjegnite ulogu pomiritelja. Pustite da posvađani sami riješe svoj problem. Ljubavni partner zamjerit će vam se zbog neispunjenog obećanja ili neodgovornosti. Mogli biste mu ozbiljno zaprijetiti prekidom odnosa.

Vodenjak

Vodenjak
21.01. – 19.02.

Netko će vas zagnjaviti svojim problemima, potpuno ignorirajući da i vi imate potrebu progovoriti o svojima. Zasmetat će vas odsustvo suosjećajnost kod te osobe. Ako ste poduzeli građevinske radove u svom domu, nagledajte što i kako rade izvođači. Pravovremeno se s majstorom dogovorite oko cijene njegovih usluga.

Ribe

Ribe
22.02. – 20.03.

Bit ćete proturječnih osjećaja i dekoncentrirani. U nekim situacijama nećete znati kako reagirati ili jednostavno nećete imati volje. Svojim mrkim izrazom lica drugima ćete dati do znanja da niste raspoloženi za druženja. Netko veseo i spontan ipak će vam uspjeti izmamiti osmjeh i učiniti da se bolje osjećate.