Dnevni horoskop

ovan

Ovan
21.03. – 20.04.

Morat ćete obaviti mnogo stvari, a strpljenja i naklonjenih situacija bit će malo. Osim poslovnog, zahtijevan će biti i privatni život. Ni ovdje nećete imati mira, a još manje razumijevanja. Pomanjkanje takta bit će sve primjetnije, ali ne samo kod vas nego i kod partnera. Večernji sati donose povoljnije zvjezdane utjecaje pa će pritisci popustiti.

Bik

Bik
21.04. – 20.05.

Organizirajte dan tako da što kraće boravite u kući. Vaš optimizam i dobro raspoloženje zarazno će djelovati na druge pa budite u društvu i širite dobru energiju. Svatko tko će se zateći u vašoj blizini osjećat će se ugodno. U večernjim satima partner bi vas mogao iznenaditi zanimljivim izlaskom, a nije isključeno da vam vrati posuđen novac.

Blizanci

Blizanci
21.05. – 21.06.

Izloženost stresu mogao bi oslabiti imunitet vašeg organizma. Čuvajte se nespretnih pokreta i padova. Prošećite čim osjetite nervozu i ne jedite previše slatkoga. Brojni događaji i nenadani gosti unijet će nemir u vaš dom. Nedostatak privatnosti pojačat će vašu zlovolju pa biste i prema partneru mogli biti otresiti.

Rak

Rak
22.06. – 22.07.

Dan je pogodan za putovanja i nabavku računalne opreme ili kupnju automobila. Privatni odnosi iziskuju oprez - neopreznom izjavom nekoga ćete povrijediti. Iznenadni poziv ili slučajni razgovor potaknut će vas da promijenite večerašnje planove. Morat ćete priskočiti u pomoć prijatelju, rođaku ili susjedu.

Lav

Lav
23.07. – 22.08.

Blizak prijatelj povjerit će vam svoje probleme. Saslušajte ga, dajte nekoliko savjeta, ali konačnu odluku prepustite njemu. Iskoristite poriv za akcijom i prionite na obavljanje poslova praktične prirode. Uz pomoć prijatelja i njegovih vještih ruku, popravit ćete oštećenja u kući, obojiti zidove ili restaurirati stari komad namještaja.

Djevica

Djevica
23.08. – 23.09.

Zabilježit ćete odlične rezultate radeći u medijima, prevođenju ili tumačenju. Mogli biste kupovati putem interneta, televizijske ili kataloške prodaje, no nemojte brzopleto nasjesti. U ljubavi vam predstoje pozitivna zbivanja. Partner će vam na osobit način staviti do znanja da vas voli ili pokazati da možete računati na njega.

Vaga

Vaga
24.09. – 23.10.

Nećete biti zadovoljni poslovnom situacijom, a pojedinci bi vam mogli otvoreno iskazivati nesimpatije. Nemojte dopustiti da vas pogađaju nečija mišljenja o vama jer se radi o zavisti. Prohtjevi vaših bližnjih oduzimat će vam mnogo vremena pa ćete odgoditi planove vezane uz slobodne aktivnosti. I vremenske prilike utjecat će na vaše raspoloženje.

Škorpion

Škorpion
24.10. – 21.11.

Trudit ćete se proniknuti u tuđe karaktere i namjere i zbog toga biti korak ispred drugih. Intuitivno ćete izbjeći pogreške i pravodobno reagirati u osjetljivim situacijama. Može se dogoditi da dobijete nasljeđe, riješite sudski spor ili upravljate novcem drugih. Neke očekuje romantični susret ili rješavanje nesuglasice s partnerom.

Strijelac

Strijelac
23.11. – 21.12.

Zaokupit će vas brojne obaveze, ispit ili nastup u javnosti. Htjet ćete ostaviti dobar dojam i nametnuti se kvalitetom, no pritom ćete se prilično iscrpiti. Budite oprezni u davanju izjava i obećanja – ne činite to samo zato da se nekoga što prije riješite. Kad dođe vrijeme da obećanje ispunite, shvatit ćete da ste se preračunali.

Jarac

Jarac
22.11. – 20.01.

Primijetit ćete da vas drugi poštuju i podržavaju u vašim naporima. Zabava će biti prisutna u svim aktivnostima. Vaša će kreativnost biti vidljiva i prilikom obavljanja dosadnih zadataka. One u dugogodišnjim vezama privlačit će nesputaniji način života na čemu će im partner zamjerati, dok će se slobodni teško odupirati nečijem šarmu.

Vodenjak

Vodenjak
21.01. – 19.02.

Provest ćete ugodne trenutke s ukućanima. Zajedničkim snagama otkrit ćete rješenje problema ili ćete se odlučiti na selidbu ili kupoprodaju nekretnine. Partner će mnogo raditi, a možda i na nekoliko dana otputovati radi posla pa ćete na sebe morati preuzeti većinu obiteljskih obaveza. No neće vam teško pasti.

Ribe

Ribe
22.02. – 20.03.

Ne očajavajte ako se neki planovi ne razvijaju onako kako ste željeli, ima još dovoljno vremena za njihovo ispunjenje. Ako ste u duljoj ljubavnoj vezi, vrijeme je za ozbiljan razgovor. Ono što zamjerate partneru, to mu otvoreno recite. Vrijeme je da i on dozna s čime niste zadovoljni u vašem odnosu.