Dnevni horoskop

ovan

Ovan
21.03. – 20.04.

Neiscrpan optimizam bez opterećujućih misli o budućnosti uljepšat će vam dan. Zaljubljeni bi ga mogli provesti izvan grada, na mirnom i tihom mjestu, dok će se roditelji pomučiti kako bi izašli na kraj s nestašlucima svojih najmlađih. Neke će razveseliti dolazak gostiju, čak i ako to bude nenajavljeno.

Bik

Bik
21.04. – 20.05.

Niste li spremni na ustupke, ne započinjite raspravu s ukućanima. Čak i ako ste planirali dan posvetiti odmoru, grižnja savjesti vam to neće dopustiti. Ne podliježite pretjeranim analizama. Ne možete ispraviti pogreške iz prošlosti, ali zato možete spriječiti da do njih dođe u budućnosti. Posvetite se voljenoj osobi ili novoj vezi.

Blizanci

Blizanci
21.05. – 21.06.

Opustite se i pokažite svoju zabavniju stranu prirode. Uključite se u neke aktivnosti zajedno s ostalim ukućanima i na taj način razbijte dosadnu svakodnevicu. Nemojte zanemariti društveni život. Pozovu li vas prijatelji, odazovite se. Komunikacija s njima teći će u vedrom tonu. Očekuje vas telefonski poziv iz inozemstva!

Rak

Rak
22.06. – 22.07.

Ne zanemarujte važnost obiteljske komunikacije. Bližnji očekuju da raspravite o problemima, a ne da se pravite da ih nema. No pazite da se sve ne pretvori u svađu. Ako ste odvojeni od partnera, pronađite načina kako biste mu pokazali da vam nedostaje. Lijepo sročena SMS poruka sigurno će ga razveseliti.

Lav

Lav
23.07. – 22.08.

Smetat će vas prijetvornost osobe koja pred vama glumi ljubaznost, dok će s druge strane koristiti svaku priliku kako bi vas ogovarala iza leđa. Mlađe pripadnike znaka očekuju prolazne trzavice s roditeljima, čija će vam pretjerana briga biti teret. Dokažite im da se možete brinuti o sebi.

Djevica

Djevica
23.08. – 23.09.

Morat ćete pokazati više strpljenja i pomirljivosti kad su posrijedi rodbinski i obiteljski odnosi. Bližnji će od vas očekivati razne usluge, možda prijevoz ili kućne popravke. Najradije biste pobjegli negdje gdje ćete imati svoj mir. Neke ljubavne prilike koje su bile na čekanju počet će se razvijati. Budite strpljivi i ništa ne brzajte.

Vaga

Vaga
24.09. – 23.10.

Planovi vezani uz ljude iz drugog grada ili inozemstva odvijaju se na željeni način. Jutarnja kava ili večernje druženje uvode u vaš život zanimljive pojedince. Mogli biste dobiti SMS poruku od osobe koju ste već zaboravili. Neki će danas ići na put, a oni koji ostaju kod kuće mogli bi čuti dobre vijesti od rodbine.

Škorpion

Škorpion
24.10. – 21.11.

Osjećat ćete zasićenost trenutačnim načinom života. Sve vam djeluje predvidljivo, učinite nešto da to tako ne bude. Odnosi s ukućanima iziskivat će više opreza. Dug boravak u kući ispunit će vas nezadovoljstvom, a nervozni ukućani ljutnjom. Prošećite vani ili otiđite do prijatelja koji vas najbolje razumije.

Strijelac

Strijelac
23.11. – 21.12.

Želite li se dobro zabaviti, iskoristite večer za izlazak i druženje. Sitne bračne razmirice mogle bi raspiriti već pomalo ugaslu iskru strasti – sjetite se onih simpatičnih zadirkivanja kojima ste partneru golicali maštu. Slobodno ćete vrijeme posvetiti druženju s djecom i vrlo pronicljivo otkrivati što ih muči.

Jarac

Jarac
22.11. – 20.01.

Poslovna situacija se neće bitnije promijeniti, a obaveze će biti već dobro poznate pa ćete ih obavljati s lakoćom. Ljubavna situacija ne donosi osjećajno ispunjenje pa ćete preuveličavati partnerove nedostatke. Potkraj dana mogli biste se odazvati pozivu za izlazak i dobro zabavljati do kasno u noć.

Vodenjak

Vodenjak
21.01. – 19.02.

Ne odbijajte pozive za izlazak - spretno ćete voditi razgovore i predstaviti se u najboljem svjetlu. Ljubavna zbivanja ispunjavaju vas mirom i zadovoljstvom. Ne dopustite da vam crv sumnje pokvari lijepe izglede za nastavak odnosa. S vašom vezom je zasad sve u redu pa ne tražite probleme tamo gdje ih nema.

Ribe

Ribe
22.02. – 20.03.

Planeti će unijeti prolazan nered u vaše intimne odnose. Bit ćete osjetljivi i zabrinuti, no suzdržite se od naglih odluka. Nemojte čekati da se zaljubite i da nova ljubav iz vašeg života potisne staru. Na taj ćete se način udaljiti od stvarnih potreba svoga srca i biti nezadovoljni. Radije skupite hrabrosti i poduzmite nešto.