Dnevni horoskop

ovan

Ovan
21.03. – 20.04.

Planeti upućuju na komunikativni nered u međuljudskim odnosima. Članovi obitelji trebat će vas u najnezgodnijem trenutku pa ćete im teško moći objasniti da ste u gužvi. Ne zanemarujte značaj odmora i opuštanja. Ne izlazite iz kuće bez zdravog i kaloričnog doručka, jer će vam trebati energije za ovaj prilično zahtjevan poslovni dan.

Bik

Bik
21.04. – 20.05.

Previše ste zaposleni i ne nalazite vremena za druženje i za ljubav, a to šteti vašoj vezi. Dan je odličan za razgovore s partnerom pa zapodjenite razgovor s kojim ćete razjasniti dvojbe koje su vas mučile. Preuzet ćete na sebe obiteljske dužnosti, a vidljivo je i vaše povećano žrtvovanje za djecu, rođake i ukućane.

Blizanci

Blizanci
21.05. – 21.06.

Raspoloženi ste za izlaske i druženja. U ljubavi ćete se pokazati strastvenijima nego inače, otvorenije iskazujući svoju seksualnost. Razmišljat ćete ili barem sanjariti o pustolovini s osobom koju kratko poznajete. Šefovi će se u velikoj mjeri oslanjati na vas, možda vas i opteretiti poslom, ali sve ćete uspjeti obaviti na vrijeme.

Rak

Rak
22.06. – 22.07.

Trebat će vam vremena da sve dovedete u red, ali idite za svojim ciljem koji nije daleko. Na svom putu osjećat ćete manje krize, ali one će biti tu samo da bi vas ojačale. Obiteljska zbivanja i obaveze pridonijet će vašem nezadovoljstvu, no prema večernjim satima pritisci će popuštati pa će među ukućanima biti više mira.

Lav

Lav
23.07. – 22.08.

Poslovne aktivnosti mogle bi zahtijevati više kretanja, češće promjene mjesta boravka ili kvalitetnu razinu pismenosti, odnosno komunikativnosti. Neki među vama odlučit će se za kraću edukaciju, kojom će steći znanje potrebno za obavljanje određene vrste posla. Popodne biste mogli osjetiti izraženiji pad energije.

Djevica

Djevica
23.08. – 23.09.

Uspješno ćete riješiti financijska pitanja, a računajte i na povećane prihode. Planirate li kupnju vrijednih stvari, krenite u akciju jer ćete naći baš ono što tražite. Na ljubavnom planu izlagat ćete se riziku. Mogli biste završiti u zagrljaju osobe koja nije spremna na ozbiljnu vezu. O svemu prije dobro razmislite.

Vaga

Vaga
24.09. – 23.10.

Pratit će vas sretne okolnosti, a vaša narasla inicijativa omogućit će vam da ostvarite planirane poslove. Neiscrpna kreativna energija uz dozu praktičnosti može unaprijediti vašu sadašnju poslovnu situaciju. Dat ćete mudar savjet prijateljskoj osobi koja ima obiteljskih ili nekih drugih problema.

Škorpion

Škorpion
24.10. – 21.11.

Činit će vam se da su vam ljubavne lađe potonule, iako bez razloga. Nedostajat će vam elana, osobito ako je vaša veza na prekretnici. Ne donosite odluke i suzdržite se od komentara. Zatomite potrebu da držite sve pod kontrolom. Neka vas ne živcira činjenica da ne možete utjecati na tijek zbivanja.

Strijelac

Strijelac
23.11. – 21.12.

Bit ćete potpora partneru i istodobno u njemu dobivati željeni oslonac. Rezimirat ćete prošle događaje i s novim optimizmom gledati na budućnost. Trenutke samoće ispunit ćete dubljim razmišljanjima. Više pažnje posvetite zdravlju, a bavljenje sportom pomoći će da lakše odbacite loše navike.

Jarac

Jarac
22.11. – 20.01.

Ne tražite u poslu utjehu od teškoća koje vas muče. Suočite se s posljedicama nedavnih postupaka, što god to bilo. Posvetite više pozornosti starijem rođaku kojem možda treba vaša pomoć. Slobodnima ne preporučamo riskantne poteze. Ostanite na udaljenosti, čekajte potez druge strane i bit će vam jasnije što trebate učiniti.

Vodenjak

Vodenjak
21.01. – 19.02.

Planeti vam omogućuju da uživate u čarima veze, flerta ili noćnog života. Okolnosti će vam pomoći da se izvučete iz loše veze te uživate u spoznaji da ste drugima poželjni. Ipak, mislite na budućnost i ne podliježite šarmu pojedinaca površnih osjećaja. Dan je pogodan i za putovanja, prepisku s inozemstvom ili polaganje ispita.

Ribe

Ribe
22.02. – 20.03.

Osjetite li malaksalost, nemojte previše brinuti. Mali predah bit će potpuno dovoljan da se vaš organizam opet vrati u normalu. Prionite na ostvarivanje onoga što vam je doista važno, ne bavite se sporednim stvarima. Ako ste stariji, mogli biste razmišljati o nekom poslu sa strane s kojim biste pokrpali financijske rupe.